Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:
One Piece


Monkey D. Luffy is a Grand Line felé szeretne hajózni, csak épp se legénysége, se hajója nincs. Egyetlen tulajdona a szalmakalapja, amit egy régi kalózbarátjától kapott; plusz a Gumigyümölcs ereje, aminek köszönhetően olyan lett, mint egy gumiember: bármely testrészét képes megnyújtani.
Természetesen talál magának társakat is a Kalózvadász és kardforgató Roronoa Zoro, a navigátor és térképrajzoló Nami, a szakácsművészetéről és rúgótechnikájáról ismert Sanji, és a hazudozó mesterlövész,Chooper a doktor Robin a régész Franky a hajóács és Brook a zenész.A hajójuk fedélzetén utazva bejárják a világ tengereit, harcolnak veszedelmes kalózok, vérszomjas szörnyetegek, törvénytisztelő haditengerészek, és még ki tudja hányféle nép ellen.
Naruto

Uzumaki Naruto Avarrejtek falucska réme, a legrakoncátlanabb nindzsatanonc. Ám valójában csak fel akarja magára hívni a figyelmet, mivel árván nőtt fel, és a falu lakói kiközösítették. Ennek oka, hogy 14 évvel ezelőtt a negyedik Hokage az ő testébe zárta a vérszomjas kilencfarkú rókadémon lelkét, amely a falu pusztulását okozhatta volna. Narutónak mindennek ellenére eltökélt célja, hogy egy nap ő is Hokage legyen. Azonban egyedül ő nem megy át a nindzsa záróvizsgán, ráadásul a képmutató Mizuki, Narutóval lopatja el a harmadik Hokage szent tekercsét, amiben hihetetlen tudás rejlik, amit meg akar kaparintani magának. Szerencsére Naruto mestere és Naruto legyőzik az árulót, ám a fiú megtudja az igazságot a rókadémonról és róla. Így kiérdemelve a nindzsa címet, Naruto, két évfolyamtársa, Sasuke és Sakura társaságában egy igen kemény és titokzatos jonin, Kakashi-sensei kezei alá kerülnek, és igazi kalandjaik csak ezután kezdődnek meg.

Naruto Shippuuden


A Naruto Shippuuden 2,5 évvel azután játszódik, hogy Naruto és Jiraiya elhagyták a falut azért, hogy Naruto hatalmas edzésbe kezdjen. Mint ugye ismeretes eltelt 2,5 év, Naruto és Jiraiya visszatértek a faluba. Naruto meglepődve szemléli a változásokat: Sok egykori barátjából Chuunin és Jounin lett, míg egykori ismerőse Gaara, elnyerte a falu legerősebb ninjájának járó címet, a Kage rangot saját falujában, így ő lett Rejtett Homok Falu Kazekagéja.
Természetesen most sem maradunk ellenségek és ellenfelek nélkül, hiszen a bűnöző ninjákból álló szervezet az Akatsuki, elkezdi végrehajtani világhódító tevékenységeit, melynek első lépése, hogy begyűjtsék a bijuu-kat, azaz azokat a Démonokat, akiket elzártak egyes emberekben, mint például Narutóban a Kyuubit, vagy éppenséggel Gaarában az Ichibit.
Nem maradhat el a sorozatban a Naruto-Sasuke adok-kapok játék sem, hiszen Naruto eltökélt célja visszavinni Sasukét Konohába.
Soul Eater

„Az egészséges lélek, az egészséges elmében és az egészséges testben lakozik.” Hogy megakadályozzák a Démonisten újjászületését, aki már egyszer megpróbálta elpusztítani a világot, a Halálisten létrehozott egy kiképző intézményt, az Akadémiát, a fegyvereknek, és az azokat forgató harcosoknak. A harcosok feladata, hogy a fegyvereik segítségével, akik ugyanúgy élő lények, 99 démontojássá változott lelket és 1 boszorkány lelkét kell megszerezniük. Így a fegyverük átalakulhat Halálkaszává, amely a Halálisten mester segítségére lehet a harcban. Ilyen harcosok a „deszkamellű” Maka és fegyvere Soul Eater, a helyi királycsávó, vagy Black Star, az orvgyilkosok szégyene és fegyvere, a megfontolt és aggódó Tsubaki, vagy Halálisten mester fiacskája, az elmebeteg szabályok szerint élő Kid és fegyverei, az enyhén fárasztó Thompson nővérek. Nagyon különböző csapatokról van szó, ám egy közös van bennük: mindannyian lököttek, ami egy ilyen világban nem is lenne olyan nagy szám, azonban ők még az átlagon is túltesznek. Ám ha baj van, az ellenséggel bátran szembeszállnak, és látszólag semmi nem állíthatja meg őket.

Death Note

Napjainkban járunk, egy kilátástalan és bűnnel fertőzött világban. Ez a mi saját világunk, ami "velejéig rohadt". Yagami Light legalábbis ezt vallja, és nem éppen azok közé a középiskolások közé tartozik, akik élvezik ezt az életet. A fiú kitűnő tanuló intelligenciája és logikai képességei messze meghaladják az átlagemberét. Mindent elérhet, amit akar, azonban mégsem elégedett. Ám egy nap egy különös füzetet talál az udvaron, ami örökre megváltoztatja az életét. A füzetre csak annyi van írva: Death Note, ám olyan hatalommal bír, amit Light nem tud megállni, hogy legalább egyszer ki ne próbálja. A füzet borítójának belsején az első sorban csak ennyi áll: „Akinek beírják a nevét a füzetbe, meghal”. Miután Light beírja az első nevet, nincs többé megállás, hiszem a füzet hatalma még a legmerészebb álmait is felülmúlja. Ilyenkor pedig a hatalom ára sem számít.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!